Uvjeti korištenja

UVJETI KUPOVINE

Cijene navedene na web shopu su maloprodajne sa uključenim pdv-om.

 

NAČINI PLAČANJA

Platiti je moguće na sljedeće načine:

e-bankingom,općom uplatnicom ili virmanom,pouzećem (plačanje prilikom preuzimanja)

DOSTAVA

Dostava vrijedi na području čitave Hrvatske, a pošiljke se dostvavljaju putem prijevozničkih tvrtki DPD,HP EX,INTER EUROPA. Dostava se vrši radnim danima od ponedjeljka do petka.

Dostava se naplačuje.Cijena osnovne isporuke paketa = 50 kn.(u cijenu uključen pdv.)Za sve van standardne pakete ili više paketa obračunavamo dostavu po cijenicima od naših prjevozničkih tvrtki te čemo Vam u informativnoj ponudi naznačiti cijenu dostave.

Za sve narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48h (radni dan - dostava se vrši po evidenciji uplate, za virmansko plaćanje moze potrajati 1-2 dana) za cijelu RH, osim za otoke. U slučaju da je narudžba zaprimljena tijekom vikenda (subotom i nedjeljom), dostava se vrši kao i za narudžbe zaprimljene u ponedjeljak -  idući radni dan (utorak, odnosno prema planu dostave za otoke).

Dostava na otoke

Cres, Lošinj, Krk, Rab, Murte, Pag, Ugljan, Pašman, Brač, Hvar, Vis, te na Korč


 

Neuspjela isporuka zbog Vaše odsutnosti
Kod pokušaja isporuke će se ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke na kojoj je naznačen broj pošiljke i broj telefona službe za korisnike, a sama pošiljka će se vratiti u pripadajući sabirni centar. Vi samo trebate nazvati službu za korisnike i dogovoriti novu dostavu.

REKLAMACIJA NAKON DOSTAVE

Kupac ima pravo na povrat robe prodavatelju nakon dostave bez nadoknade ukoliko mu je isporučena roba koju nije naveo na narudžbenici, te ukoliko je proizvod u originalnoj, neoštećenoj ambalaži. U dogovoru s kupcem, proizvod se zamjenjuje ispravnim.

Ukoliko kupac utvrdi da je naručio pogrešan proizvod, proizvod je moguće zamijeniti samo u slučaju ukoliko je proizvod  neoštećen,u orginalnom pakiranju i nekorišten. U ovom slučaju naplatit će se ponovljena dostava i ponovljena dostava u iznosu propisanom po Overseasovom cjeniku. U dogovoru s kupcem, proizvod se zamjenjuje ispravnim.

Proizvod se može vratiti u roku od 8 dana nakon primitka robe.

SERVIS 

Prilikom vraćanja neispravne robe treba obavezno uz jamstveni list priložiti kopiju računa, opis kvara. Robu na servis šaljete o svojem trošku, a mi snosimo trošak slanja ispravne robe prema vama. Za robu koja će na servis biti vraćena ispravna, zaračunat ćemo troškove testiranja robe te istu vratiti o trošku kupca. U slučaju da nije moguće izvršiti popravak ili zamjenu u roku od 45 dana od prijema robe,uvoznik se obavezuje proizvod zamijeniti novim.

Jamstvo ne vrijedi:

 ako se kupac nije pridržavao uputa za uporabu proizvoda
ako je proizvod servisirala neovlaštena osoba
  ako su u proizvod ugrađeni neoriginalni dijelovi
  za kvarove nastale zbog neprimjerene radne okoline.
  za kvarove i oštećenja izazvani višom silom.
  za kvarove nastale zbog neispravne strujne mreže i groma.
  ako je vidljiv trag pokušaja odljepljivanja garantnih naljepnica sa proizvoda ili ako su iste odljepljene

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

OPĆA UREDBA O ZAŠTITI PODATAKA (GDPR)

Satcom obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza;prikupljamo Vaše podatke kao što su ime, prezime, adresa, telefon, oib, e-mail.Vaše podatke čemo čuvati i obrađivati u navedene svrhe a iste čuvati u skladu s novom Općom uredbom o zaštiti podataka(GDPR),Vaše podatke nečemo prosljeđivati trećim osobama.

Kupci imaju pravo o načinu korištenja prikupljenih podataka,te im redovito  dajemo mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za povremeno slanje korisnih informacija,obavjesti i novosti iz naše ponude. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Satcom-a kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Satcoma i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za informaciju i uvid u Vaše osobne prikupljene podatke molimo Vas da nas obavijestite putem elektoničke pošte na

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ili pisanim putem na adresu:

SATCOM

Trg Maršala Tita 5

51211 Matulji

PODACI ZA PLAČANJE

SATCOM
Trg Maršala Tita 5
51211 Matulji
IBAN: 7924840081105523835 Raiffeisen banka
Poziv na broj-broj ponude